top of page

Tjenester

Ooni Koda 16 Opplevelsesbilde_02.jpg

Innholdsstrategi og Konseptutvikling

Skal man nå ut til sin målgruppe er man nødt til å ha en klar idé om hvor og hvordan man treffer de. Det er flere faktorer som påvirker hvordan man skal nå nettopp din kundebase, men det kan være mye å tygge over med første bit. Ved å utvikle en nøye planlagt strategi og et godt konsept er man langt på vei. Vi er klare for å hjelpe deg med alle ledd av prosessen: Fra idéutvikling, realisering, produksjon og distribuering av innhold som engasjerer.

Coop - Engø Hjørnegruppe (9 of 22).jpg

Interne videoer

De siste årene har behovet for interne videoer eksplodert. Skal man invitere sine ansatte eller kunder til en messe, eller informere om nye produkter eller tjenester de skal tilby, er det ekstremt viktig å få med alle detaljene. Vi har produsert flere interne videoer som dette og står klare til å hjelpe deg med å realisere din neste interne video. 

Innholdsproduksjon

Vi har i flere år jobbet mye med produksjon av innhold til markedsføring på flere platformer og kanaler. Våre standarder for hva vi produserer er ekstremt høy,  og vi tar stolthet i å ha en god dialog med våre kunder så vi alltid leverer det lover. 

Behind-the-scenes-of-a-video-production-1085414.jpg
Romega Ørstad-02547.jpg

Stills-fotografi

Et bilde sier mer enn tusen ord. Da må man velge ordene med omhu. Vi har lang erfaring med å ta bilder av alt fra produkter, arrangementer og personer. Vi har óg et eget studio i våre lokaler hvor vi fort kan tilpasse dine behov for profesjonelle bilder.

Informasjonsvideo

Presentasjoner er best med visuelle hjelpemidler. Kunnskap burde deles, men det er ikke alltid lett å formidle muntlig noe man bedre kan vise. Vi har laget en rekke med informasjonsvideoer, og de visuelle elementene bidrar til å gjøre videoene mer interessante og underholdende for en hver målgruppe.

Gardena (16 of 21) copy.jpg

Drone

Teknologien i vår bransje er stadig i utvikling. De siste årene har bruk av drone både profesjonelt og privat blitt mer og mer vanlig. Våre filmfotografer er alle sertifiserte dronepiloter og får skuddene man ikke klarer å få med tradisjonelle kameraer. 

Screen Shot 2023-01-13 at 15.38.28.png
People-on-a-film-shoot-1116307.jpg

Kommunikasjonstrening

I en årrekke har vi produsert innhold med utallige forskjellige mennesker foran kamera, og gjennom dette har vi opparbeidet en erfaring for hvordan man best kan formidle sine ideer videre til en spesifikk målgruppe.

 

Skal man formidle noe uten erfaring eller trening, er det fort gjort å la nervene ta over, men vi kan veilede deg til å sikre at din neste presentasjon, fremføring eller opptreden blir helt perfekt. 

Podcast

Nå kundene dine med podcast!

 

Vi hjelper deg å utvikle og realisere en podcast-idé for å nå din målgruppe, om du trenger hjelp og veiledning fra A til Å, eller om du bare vil leie studio.

 

I lokalene våre på Grünnerløkka har vi Podcast Studio, også med muligheter for filming om man vil nå ut til målgruppen sin på flere flater.

Empty-space-with-podcast-equipment-1161052.jpg
bottom of page